Bh. kadeti poraženi u Pazovi

Prijateljski meč

Bh. kadeti poraženi u Pazovi

E. Škorić

„U-17" reprezentativci Bosne i Hercegovine poraženi su danas u prijateljskom meču u Staroj Pazovi od vršnjaka iz Srbije sa 0:3.

Golove za domaći tim postigli su Baić u 11', Simić u 43' i Ergelaš u 49'.

Iste selekcije će 7. marta u 11:00 sati na terenu Sportskog centra FSS u Staroj Pazovi odigrati još jedan meč.

Srbija-Bosna i Hercegovina 3:0 (2:0)

Stadion: SC FSS, Stara Pazova.

Sudija: Nikola Radaković (Srbija).

Srbija: Stanković (73. Katić), Despotovski (81. Kremenović), Blagojević (81. Rogan), Drezgić (61. Komljenović), Lukić, Luković, Ergelaš (81. Bačanin), Baić (46. Mladenović), Simić (61. Cvetićanin), Đurasović (73. Kuzmanović), Babić (73. Miladinović). Selektor: Milan Kuljić.

Bosna i Hercegovina: Ćetković, Cviko, Bošnjak, Kvakić (56. Drina), Drljo, Ilinković (65. Beća), Džuderija, Šošić (65. Radmilović), Pisar (68. Alagić), Muratović (68. Barjaktarević), Džanković (46. Gasal). Selektor: Adin Mulaosmanović.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi