Mulaosmanović: Bilo je dobrih i loših strana, ali rezultat nije bio u prvom planu
Mulaosmanović je u utakmicama protiv Slovenije želio na djelu vidjeti što više igrača, a nakon utakmice protiv Srbije odlučit će se za one koji će igrati Elitni krug kvalifikacija

Selektor bh. kadeta nakon dvomeča sa Slovenijom

Mulaosmanović: Bilo je dobrih i loših strana, ali rezultat nije bio u prvom planu

Dino Kurbegović, foto: Dino Kurbegović

Kadetska nogometna reprezentacija BiH danas je u Zenici poražena 1:2 od selekcije Slovenije.

Ovo je bio drugi meč ovih selekcija, a u prvom BiH je u utorak rezultatom 2:1 pobijedila Sloveniju.

Nakon utakmice selektor kadetske selekcije Adin Mulaosmanović istakao je da rezultat nije bio u prvom planu, te da će posljednji test prije Elitnog kruga kvalifikacija imati protiv Srbije.

"Rezultat nije bio u prvom planu i dosta smo mijenjali sastav što se osjetilo i na igri. Jedan meč smo pobijedili, danas smo poraženi, ali što je najbitnije vidjeli smo koliko ko može. Vidjeli smo i neke dobre stvari, ali i loše koje moramo ispraviti. Bez obzira na poraz možemo biti zadovoljni zalaganjem igrača. Imat ćemo još i pripremne utakmice sa Srbijom nakon kojih ćemo odlučiti koji igrači će ići na kvalifikacioni turnir u Mađarsku", kazao je Mulaosmanović.

Kadetska reprezentacija BiH podsjetimo u Elitnom krugu kvalifikacija igrat će protiv selekcija Norveške, Belgije i Mađarske, a dvije prvoplasirane selekcije plasirat će se na Evropsko prvenstvo.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi