Bh. kadeti u elitnom krugu kvalifikacija

Sjajne vijesti

Bh. kadeti u elitnom krugu kvalifikacija

S. Mlaćo

Sjajne vijesti za bh. kadete.

Nakon što su završeni turniri prvog kruga kvalifikacija za Evropsko prvenstvo U-17 reprezentacija, iz UEFA-e je danas stigla i potvrda da je kadetska selekcija Bosne i Hercegovine kao jedna od 4 najbolje trećeplasirane ekipe ostvarila plasman u elitnu rundu.

Izabranici Nermina Šabića su kvalifikacije završili na trećem mjestu grupe 7 iza Švajcarske i Finske, a ispred Gibraltara.

Osim naše selekcije, plasman u elitnu rundu su kao najbolje trećeplasirane ekipe ostvarile i selekcije Mađarske, Velsa i Latvije.

Žrijeb elitnog kruga kvalifikacija biće održan 8. decembra u 11:00 sati u Nyonu.

Top Komentari

Jadnimi
Najbolja trećeplasirana, ekipa, zahvaljujući ubjedljivoj pobjedi protiv Gilbartara. Uz normalnog selektora, moglo je mnogo bolje.
5 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti