Bh. kadeti u grupi C

Evropsko prvenstvo B divizije

Bh. kadeti u grupi C

Adnan Beganović

Kadetska košarkaška reprezentacija Bosne i Hercegovine (U - 16) na Evropskom prvenstvu B divizije (Bukurešt - Rumunija) igrat će u grupi C zajedno sa Crnom Gorom, Gruzijom, Rumunijom i Estonijom.

Voljom žrijeba danas je odlučeno da naši mladi košarkaši na Evropskom prvenstvu B divizije igraju u grupi B zajedno sa favoriziranom Crnom Gorom, Gruzijom, Rumunijom i Estonijom.

Podsjetimo, na posljednjem Evropskom prvenstvu B divizije održanom u Makedoniji naši mladi košarkaši bili su na korak do plasmana u A diviziju, no u polufinalu su ih zaustavili Slovenci.

GRUPA A: Izrael, Finska, Švedska, Luksemburg, Bjelorusija

GRUPA B: Bugarska, Danska, Belgija, Slovačka, Makedonija

GRUPA C: Crna Gora, Gruzija, Rumunija, Bosna i Hercegovina, Estonija

GRUPA D: Mađarska, Holandija, Portugal, Švicarska, Austrija, Norveška

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.