Bh. kadetkinje poražene sa 8:0 od Nizozemske na startu Evropskog prvenstva
Foto: Klix.ba

Bh. kadetkinje poražene sa 8:0 od Nizozemske na startu Evropskog prvenstva

E. Škorić

Potpuno nemoćne bile su bh. igračice u prvom meču.

Ženska kadetska nogometna reprezentacija BiH deklasirana je sa 8:0 na Grbavici na startu Eura.

U četiri bh. grada počelo je EP za kadetkinje. U Sarajevu na stadionu Grbavica svoj meč igrale su bh. mlade nogomtašice, ali se nisu proslavile.

U prvih 20 minuta naše djevojke su se dobro držale, a onda primaju pogodak iz slobodnjaka sa oko 25-30 metara, nakon čega su se raspale.

Nizozemska je imala 4:0 na poluvremenu, a istim je rezultatom završeno drugih 45 minuta.

Top Komentari

King_Kenny
...svaka im cast,ne zna ni to svako.
2 4
enko
I ti si se dobro drzao dok ovo nisi napisao.ove djevojcice nisu a selekcija pa da imaju prednost u iskustvu.gledajuci utakmicu nisam vidio tri pasa da su nisu odigrale.i daljebtvrdim da u svim selekcijama imamo materijala i kvalitete ali i losih selektora.pa ko je cuo za ovu curicu,lucica,anonimus.ebe nas taj nacionalni kljuc i amateri.poruka djevojcicama.glavu gore,bice bolje samo radite ,niste vi krive sto vam je mamlaz selektor.
3 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi