4

Komentari (4)

amarosimbrko
Joj ovi novinara pa sta zovete ovu ublehu od Maksimovica? Vico mu osvojio titulu citav region zna pa on da vrijedi bilo sta neko bi ga do sada uzeo cista ubleha od trenera?
pjanke.sa
Popravljate se ss.ba! Jos ovakvih tekstova kao sto je Haracic uradio sa Emirom Hasicem intervju i ovaj! Bravo! Evo jedna tema: Svi mladi treneri govore kako trebamo biti razvojna liga, istrazite koliko su to klubovi mladih igraca prodali, kakve su ugovore potpisivali i koliko su od njih zaradili. Hajde!!!
bk123
sad je relativno šta tko podrazumijeva pod mlad igrač...po meni već 23 godine nije mlad igrač..jer igrači tih godina drmaju europom ...po meni je gornja granica 22 hid da se smatra mladim igračem,jer do tad se već mora znati koliki je kome domet naravno uvijek ima izuzetaka
NorthSide
Mlađi treneri trebaju preuzimat naše klubove a ne komšije iz susjednih država ili ofucani treneri tipa morž.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti