Bh. navijači sigurni u pobjedu: "Zabijaju Džeko, Milošević i Višća, a i njima moram dati jedan"

BiH gostuje u Finskoj

Bh. navijači sigurni u pobjedu: "Zabijaju Džeko, Milošević i Višća, a i njima moram dati jedan"

Endin Čaušević

Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine danas igra u gostima protiv Finske utakmicu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.

Zmajevi nakon dva kola imaju četiri boda, a poznato je da smo te utakmice igrali na domaćem terenu. U prvom meču savladali smo Armeniju sa 2:1, dok smo protiv Grčke odigrali 2:2.

Sada izabranike Roberta Prosinečkog očekuju dva gostovanja, a već danas na rasporedu je meč protiv Finske koji se igra u Tampereu.

Kao i uvijek portal SportSport.ba nalazi se na licu mjesta. Na ulicama Tamperea se mogu sresti i bh. navijači koji se lagano okupljaju u ovom finskom gradu. Neke od njih pitali smo kakav rezultat očekuju u današnjem meču.

"Teku dobro sve pripreme za večerašnju utakmicu. Očekujem 3:1 pobjedu. Džeko, Milošević i Višća, to je sigurno. Moram i njima dati jedan jer su domaćini. Pozdrav Bosni", rekao je gradonačelnik Goražda, Muhamed Ramović, koji je odlično raspoložen pred utakmicu.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

"Dugo godina pratim našu reprezentaciju. Bez obzira na sve okolnosti mislim da će biti 2:0 za nas. Džeko će dati gol i možda neko iz veznog reda", rekao je navijač koji je doputovao iz Bihaća.

Top Komentari

GAziJA....
Ovaj lijevo glavonja, grasonacelnik Gorazda...mamu vam uhljebarsku...
0 1
konjnakvadrat
Ja mislio Nazif Gljiva
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi