Bh. nogometaš dotakao dno: Od transfera u Serie A do - četvrte lige

Enis Nadarević nekada je bio potencijalni reprezentativac BiH

Bh. nogometaš dotakao dno: Od transfera u Serie A do - četvrte lige

Pamtite li Enisa Nadarevića? Ofanzivac koji je 2013. godine napravio transfer u Genou i vodio se kao potencijalni reprezentativac Bosne i Hercegovine, doslovno je dotaknuo fudbalsko dno.

Nakon što se nije najbolje snašao u Serie A, stvari su krenule nizbrdo po Nadarevića, lutao je po klubovima, da bi se danas skrasio četveroligašu Audace Cerignoli, što je i zvanično potvrđeno. 

Vijest o novoj Nadarevićevoj sredini prenijeli su brojni italijanski mediji, a zadovoljstvo zbog prelaska u Audace Cerignolu nije skrivao ni ovaj nogometaš koji je rođen u Bihaću prije 31 godinu.

"Drago mi je što sam došao u ovaj klub. Motiviran sam da opravdam očekivanja i da svojim igrama doprinesem u ostvarenju ciljeva koji su postavljeni", kazao je Nadarević nakon što je potpisao ugovor.

Kroz dosadašnju nogometnu karijeru Nadarević je igrao za mnoštvo klubova. Sve je počelo u Krajini, potom je prešao u Kufstein, da bi onda krenula italijanska avantura tokom koje je nastupao za Varese, Genou, Cesenu, Bari, Trapani, Novaru, Monopoli...

Potražite više informacija na temu Serie A:

Top Komentari

avatar
Kad smo vec kod njega, sta je s Djuricem nista ni sa njim, propao ko zeton covjek
20 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi