Bh. reprezentativcu 'malac' nije zaboravio: "Obećao si dres..."

Obećanje ispunjeno

Bh. reprezentativcu 'malac' nije zaboravio: "Obećao si dres..."

Fudbaleri Rijeke dobro su otvorili svoj evropski put ove sezone. I u 3. pretkolu kvalifikacija za Evropsku ligu slavili su izabranici Igora Bišćana, ovoga puta protiv Aberdeena, a rezultat od 2:0 svakako daje veliku nadu Riječanima pred revanš u Škotskoj.

Jedan navijač nakon utakmice je imao poseban razlog za zadovoljstvo pored toga što je uživao u pobjedi svog omiljenog tima. Naime, on je prije utakmice imao transparent koji je posvetio reprezentativcu BiH Stjepanu Lončaru kojim je zapravo od njega tražio - dres.

Povod za takvo nešto bilo je obećanje bh. fudbalera. On je pomenutom 'malcu' dres najprije rekao dati u Crikvenici, a sada kada je ovaj došao na utakmicu i podsjetio ga, izgovora nije moglo biti. Dres je bio na Lončaru. 

"Lončar, obećao si dres u Crikvenici. (Patrik)", pisalo je na transparentu mladog Rijekinog navijača.

Natpis, naravno, nije promakao Lončaru koji je odmah po završetku utakmice prišao tribini na kojoj je navijač bio i poklonio mu svoj dres.

Lijep gest, nema šta. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije