Bh. šampion već sutra u novom žrijebu!

Sarajevo ponovo u bubnju

Bh. šampion već sutra u novom žrijebu!

Admin Čaušević

Sarajevo je danas saznalo svog prvog evropskog protivnika, a već sutra bh. šampion će se naći u novom žrijebu. 

Bordo tim će u prvom pretkolu igrati protiv Connah's Quay Nomadsa. Domaćin bi trebao biti prvak Velsa, ukoliko UEFA ne odluči da se meč igra na neutralnom terenu.

Sarajevo će sutra učestvovati u novom žrijebu. Tada će bh. šampion saznati potencijalnog rivala u drugom pretkolu Lige prvaka.

UEFA će u međuvremenu napraviti podgrupe baš kao i za prvo pretkolo kvalifikacija za Ligu prvaka.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Inače, utakmica Connah's Quay Nomads - Sarajevo će se igrati 18. ili 19. augusta. Važno je napomenuti da će se igrati samo jedan eliminacioni meč.

U slučaju da ispadne u prvom pretkolu koševski premijerligaš će svoj evropski put nastaviti u 2. pretkolu Europa lige što znači da Bordo tim u narednim sedmicama čeka veliki broj mečeva.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

EdwinPol
Sa ovim enetitetskim amaterom i analfabetom na klupi, i Velsani su krupan zalogaj.
0 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi