Bh. stručnjak opleo po sudijama nakon poraza

Hadžibegić se žalio

Bh. stručnjak opleo po sudijama nakon poraza

Fudbaleri Valenciennesa sinoć su poraženi na gostovanju kod Niorta sa 2:1 u okviru 29. kola francuske druge lige.

Veoma nezadovoljan nakon meča bio je trener Valenciennesa, bh. stručnjak, Faruk Hadžibegić, koji je odlučio da prokomentariše suđenje.

"Postoji velika frustracija nakon ove utakmice. Napravili smo dvije velike defanzivne greške. Uvijek tražimo od naših fudbalera da budu pošteni, a također i da poštuju odluke sudija. Pomoćni sudac je tražio da se da crveni karton mom fudbaleru iako nije bio u poziciji da vidi šta se desilo. Iznenađeni smo jer se kasnije stadion ispraznio. Ipak, prije nego što počnemo pričati o ostalim stvarima, potrebno je da prestanemo praviti ove velike greške. Na kraju, ovo je neprihvaltljivo", rekao je Hadžibegić.

Podsjetimo da je ekipe Valenciennesa trenutno na 15. mjestu u francuskoj drugoj ligi sa 34 boda, odnosno sedam bodova više od mjesta koje vodi u niži rang takmičenja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi