Juventusu sude bh. sudije

Peljto na centru u Torinu

Juventusu sude bh. sudije

E. Škorić

U srijedu će Juventus ugostiti Malmo u posljednjoj utakmici grupne faze Lige prvaka.

Juventus je osigurao plasman u nokaut fazu, no pitanje je jedino hoće li biti prvi ili drugi u grupi, što ovisi i o utakmici Chelseaja protiv Zenita.

U svakom slučaju, Juventus je u srijedu veliki favorit protiv švedskog prvaka, a zanimljivo je da će ovu utakmicu suditi najbolji bh. sudija Irfan Peljto.

Njemu će asistenti biti Davor Beljo i Senad Ibrišimbegović iz BiH, dok će četvrti sudija biti dobro poznati naš sudija Miloš Gigović.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

U VAR sobi sjedit će Španci Juan Martinez Munuera i Alejandro Hernandez. Peljto je već sudio neke velike utakmice u Ligi prvaka, a između ostalog i nedavni okršaj Bešiktaša i Sportinga. Takođe, valja naglasiti da je jedini sudija debitant u historiji Lige prvaka koji je sudio u dva uzastopna kola grupne faze.

Podsjetimo da je takođe Elmir Pilav dobio čast da bude posmatrač suđenja na meču Lige prvaka između Ajaxa i Sportinga.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Imekorisnika
Besiktas vs Ajax je sudio glupi novinari
9 0
Reno3
Gospodin,bravo Peljto!!
8 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi