Bh. trio iz Konyaspora ostao bez trenera
Foto: EPA

Kocaman se vraća u Fener

Bh. trio iz Konyaspora ostao bez trenera

Turski prvoligaš Konyaspor ostao je bez trenera Aykuta Kocamana. 

Nakon osvajanja trofeja namijenjenom osvajaču Turskog kupa, Konyaspor je na zvaničnim stranicama saopštio kako od naredne sezone na kormilu ovog kluba neće biti Aykut Kocaman. 

Kocaman je dogovorio sporazumni raskid saradnje sa Konyasporom i, kako stvari stoje, svoju karijeru će nastaviti u Fenerbahčeu u kojem je već imao priliku raditi kao trener i sportski direktor. 

Imenovanje Kocamana na mjesto trenera Fenerbahčea bi moglo značiti i transfer Riada Bajića u ovaj istanbulski klub. Već neko vrijeme u tamošnjoj javnosti se špekuliše kako će Kocamanovo prvo pojačanje biti upravo bivši napadač Željezničara. 

Potražite više informacija na temu Super Lig:

Podsjećamo, osim Bajića za Konyaspor još igraju Deni Milošević i Amir Hadžiahmetović.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi