BHFanaticosi ponovo posvetili parolu Petevu, a onda zapalili baklje

Jasna poruka

BHFanaticosi ponovo posvetili parolu Petevu, a onda zapalili baklje

Endin Čaušević

Bh. reprezentacija večeras je u Helsinkiju na gostovanju protiv Finske uspjela osvojiti jedan bod.

Zmajevi su većinu meča gubili sa 1:0 golom Pukkija, ali je naš tim u trećoj minuti sudijske nadoknade došao do remija golom Smaila Prevljaka.

Iako naš tim nije blistao u ovom meču na kraju smo imali dosta sreće i zabili smo gol koji nam je donio bod na startu Lige nacija.

Bh. fudbaleri i u Helsinkiju su imali podršku naših navijača jer je na tribinama bila grupa BHFanaticosa koja je bodrila našu selekciju tokom cijele utakmice.

U jednom dijelu meča su Fanatikosi ipak pokazali još jednom nezadovoljstvo zbog stanja u našem Savezu, te su zatražili odlazak Ivayla Peteva.

Fanatikosi su pokazali parolu na kojoj je pisalo: "Korak naprijet pet(ev) nazad. Odlazi!", te je jasno da je ova poruka bila upućena selektoru naše reprezentacije.

Potražite više informacija na temu UEFA Liga nacija:

Nakon toga naši navijači su zapalili i nekolio baklji zbog čega će naš Savez sigurno biti novčano kažnjen od strane UEFA-e.

Top Komentari

Arnel925
BH Debili bolji bi naziv bio ovoj grupi
3 13
fukaraslana
Dokle god ljudi idu na utakmice i samo sapcu unisti nas petev i vico nema od napretka nista . Mora se cijelu tekmu pa cak i u polivremenu jbt sve ovim lopovima
8 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti