4

Komentari (4)

user1649995015
Po mome mišljenju potrebno je . Da ivajlo petev pod hitno. Ode sa klupe zmajeva. Potom otjerati upravni odbor. Iz saveza i reprezentacije. Ukljucujuci vicu i misketa. Izabrati novog predsjednika saveza. I novi upravni odbor kojima će biti. Cilj vratiti reprezentaciju na pravi. Put te vratiti reprezentaciju i naravno, Savez bosancima i Hercegovcima. Sto se tice politike politici pokazati. Da nema sto traziti u nogometnom, Savezu i naravno u reprezentaciji. Kad je rjec o klupi selektora. Zmajeva ja tu nebi dovodila. Trenere iz inozemstva. Upravo zbog toga jer sam osobno. Misljenja i stava da i mi u bih. Imamo jako jako kvalitetni, Trenera. ♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
Arnel925
Treba nam neka nova navijacka skupina. Ovi BH Fanaticosi su odsvirali svoje. Jedino sto znaju to je paliti i zviždati. A prije su samo znali da pjevaju "Bosna je šampion" tu nema puno mozga.
mido1921
Debilizam. Petev je samo piun. Vi ste išli na utakmice kad je trebalo bojkotovati. Vi i reprezentativci ste saučesnici uništavanja BH fudbala. Interesuje vas samo reprezentacija a igrače prave klubovi ne reprezentacija. Savez godinama uništava premijer ligu i skuplja po dijaspori osrednje igrače. Od Šehića i Višće premijer liga nije izbacila ozbiljnog igrača. Kadetska i mlada reprezentacija nisu izbacili igrača godinama. Niko za to ne postavlja pitanja a hoćete rezultate. Ni Klop ne može iskopati igrače sa kojim bi nešto napravio u reprezentaciji. Hebo vas Petev.
Dragan_B
Samo Vicu ne dirajte !
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.