BHFanaticosi otišli korak dalje, ''spalili" su Peteva

Traže ostavku

BHFanaticosi otišli korak dalje, ''spalili" su Peteva

Admin Čaušević

BHFanaticosi su odlučni u svojoj namjeri da Ivaylo Petev postane ''bivši''.

Najvjerniji navijači reprezntacije BiH su prošle sedmice zatražili odlazak Peteva sa selektorske pozicije te pojedinih čelnika FS BiH.

U prvoj akciji su poljepljeni razni plakati preko kojih se traži odlazak bugarskog trenera, a danas su novim videom otišli korak dalje.

Naime, na video snimku se može vidjeti paljanje plakata s Petevovim likom uz pjesmu u pozadini "Rat Savezu" koju izvodi poznati bh. reper Frenkie.

18.4/19.4. sjednica Generalne Skupštine NS/FS BiH - promjena nema!

Posted by BHFanaticos on Tuesday, April 19, 2022

Ova reakcija BHF-a stiže nakon današnje Generalne skupštine NFSBiH nakon koje nije nisu ostvarene nikakve promjene.

Top Komentari

Dragan_B
Samo Vicu ne dirajte !
2 3
user1649995015
Po mome mišljenju potrebno je . Da ivajlo petev pod hitno. Ode sa klupe zmajeva. Potom otjerati upravni odbor. Iz saveza i reprezentacije. Ukljucujuci vicu i misketa. Izabrati novog predsjednika saveza. I novi upravni odbor kojima će biti. Cilj vratiti reprezentaciju na pravi. Put te vratiti reprezentaciju i naravno, Savez bosancima i Hercegovcima. Sto se tice politike politici pokazati. Da nema sto traziti u nogometnom, Savezu i naravno u reprezentaciji. Kad je rjec o klupi selektora. Zmajeva ja tu nebi dovodila. Trenere iz inozemstva. Upravo zbog toga jer sam osobno. Misljenja i stava da i mi u bih. Imamo jako jako kvalitetni, Trenera. ♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi