Biber i Radnik se sporazumno razišli: Ostanak u Superligi ili povratak u Premijer ligu?
Biber u dresu Mladosti

Gdje će nastaviti karijeru?

Biber i Radnik se sporazumno razišli: Ostanak u Superligi ili povratak u Premijer ligu? · Saznajemo

A. Beganović

Mladi bosanskohercegovački vezni fudbaler Edin Biber sporazumno je raskinuo saradnju sa srbijanskim superligašem Radnikom iz Surdulice.

Biber, koji je u Radnik stigao početkom prošle godine i odmah se izborio za mjesto u timu, od danas je slobodan igrač, saznaje SportSport.ba.

Mladi 23-godišnji veznjak za srbijnaskog superligaša odigrao je ukupno 23 utakmice od čega 12 u prvom dijelu aktuelne sezone.

Transfer u Radnik osigurao je zahvaljujući dobrim igrama u tadašnjem premijerligašu Mladost Doboj Kakanj. Za ovaj klub je u elitnom rangu bosanskohercegovačkog fudbala odigrao ukupno 38 utakmica.

Potražite više informacija na temu Super liga Srbije:

U omladinskim selekcijama nastupao je za Zrinjski, Željezničar i Olimpik, a u narednim danima biće poznato gdje će nastaviti karijeru.

Kako SportSport.ba neslužbeno saznaje, postoji velika mogućnost da ostane u Srbiji u elitnom rangu, no nije isključen ni povratak u Premijer ligu jer na svom stolu ima dvije ozbiljne ponude.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi