Reprezentacija počela pripreme u Butmiru

Bičakčić definitivno otpao, Rahimić trenirao s ekipom

Fudbalska reprezentacija BiH odradila je prvi trening pred mečeve s Turskom i Sjevernom Irskom.

Kao i tokom dosadašnjih okupljanja atmosfera na treningu bila je vrhunska, a selektor Prosinečki kao da je jedva čekao da ponovo počne raditi sa svojim igračima.

Nakon kratkog istrčavanja igrači su nastavili sa zagrijavanjem s loptom podijeljeni u dvije grupe.

Posebno je zadovoljstvo bilo vidjeti medu golmanima Asmira Begovića koji je odnosom sa Kenanom Hasagićem pokazao da je priča o nekoj njihovoj netrpeljivosti tek pusta tlapnja i besmislica, ali Elvira Rahimića kako trenira s ekipom.

Milošević, Višća, Sarić i Cimirot trenirali su odvojeno jer su igrali kasno utakmice. Na treningu nije bilo Bičakčića koji je zbog povrede ponovo definitivno otpao iz kombinacija za predstojeće oktobarske utakmice.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi