Prosinečki s koalicionim partnerima dočekuje igrače

Okupljanje A reprezentacije

Prosinečki s koalicionim partnerima dočekuje igrače

Fudbalska A reprezentacija BiH od danas je ponovo u akciji. Selektor Robert Prosinečki sa svojim pomoćnicima u hotelu Austrija danas je dočekivao igrače na koje računa za prijateljsku utakmicu s Turskom u četvrtak u Rizeu, te bitniji meč 3. kola Lige nacija protiv Sjeverne Irske u ponedjeljak na Grbavici.

Igrači su od 12 kontinuirano pristizali. Prvi se pojavio Eldar Čivić, zatim Haris Duljević kojeg je ljekarska ekipa dočekala da zajedno proćakulaju i proslave pobjedu Sarajeva nad Mladosti 6:0.

Nedugo zatim pridružio im se Elvis Sarić kojeg je selektor Prosinečki ispitivao kako je zabio gol za Suwon u posljednjem kolu. 

Potom je pristigao kontigent Željovaca, prvo Vedran Kjosevski kojeg su zezali da ne pije u sobi, Edin Džeko u pratnji supruge i sestre, a onda Rijad Bajić i Ibrahim Šehić... U vrijeme ručka stigao je i Asmir Begović koji je izmamo osmijeh na lica onih koji ga nisu dugo vidjeli u reprezentaciji. Miralem Pjanić stigao je u pratnji priatelja Miralema Nalića.

Potražite više informacija na temu UEFA Liga nacija:

Do 17 sati kada je planiran prvi trening očekuje se da stigne svih 23 igrača.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti