Bičakčić odlazi u Tursku na posudbu?

Da li će Hoffenheim i Trabzonspor postići dogovor?

Bičakčić odlazi u Tursku na posudbu?

Samir Mlaćo

Ermin Bičakčić će gotovo sigurno ovog ljeta napustiti Hoffenheim.

Bh. defanzivac već odavno se povezuje sa turskim Trabzonsporom. Mediji u toj zemlji su objavili da bi transfer mogao koštati 750 000 eura, ali je veliko pitanje da li će na kraju dvije strane biti zadovoljne.

Postoji mogućnost da Bičakčić u Trabzonspor ode na posudbu, s obzirom na važeći ugovor sa sadašnjim klubom do 2020. godine.

Bičakčić ne krije želju da napusti Hoffenheim gdje se nije baš naigrao, a navodno su ga pratili i skauti iz Engleske.

Potražite više informacija na temu Super Lig:

Ovaj 28-godišnjak u Njemačkoj je nastupao i za Eintracht iz Braunschweiga i Stuttgarta, te je u Bundesligi upisao preko stotinu nastupa. Za reprezentaciju BiH ubilježio je 25 nastupa uz tri pogotka.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi