Deset mjeseci je van terena: Šta se dešava sa Bičakčićem?
FOTO - EPA

Kda će u puni pogon?

Deset mjeseci je van terena: Šta se dešava sa Bičakčićem?

A. Beganović

Bosanskohercegovački reprezentativac i fudbaler Hoffenheima Ermin Bičakčić van terena je od septembra prošle godine, a kada če biti spreman za povratak, još uvijek se ne zna.

Iskusni defanzivni fudbaler pokidao je prednje križne ligamente koljena i meniskus tokom prvenstvenog susreta Hoffenheima i Bayer Leverkusena krajem septembra prošle godine.

Nakon detaljnih pregleda tada su potvrđene loše vijesti, no niko nije očekivao da će Bičakčić toliko dugo odsustvovati sa terena.

Vjerovatno ni sam Bičakčić nije očekivao ovakav razvoj situacije, no iz Njemačke ipak stižu nešto bolje vijesti, odnosno bosanskohercegovački reprezentativac radi individualno i sa nestrpljenjem očekuje doktorsku dozvolu kako bi se priključio timskim treninzima.

"Kada ponovno mognem potpuno trenirati sa ekipom, ne bi trebalo proći puno vremena prije nego što ponovo budem mogao igrati, nivo moje kondicije je na vrhu", rekao je Bičakčić za njemačke medije.

Međutim, bosanskohercegovački reprezentativac nije mogao odgvoriti na pitanje kada će se vratiti na teren.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

"Hoću li moći ponovno igrati na početku sezone ili malo kasnije, to više nije važno. Nakon dugo pauze ne treba žuriti sa povratkom", dodao je Bičakčić.

Iz Njemačke dolaze informacije da je Bičakčićevo koljeno stabilno, te da bosanskohercegovački reprezentativac na individualnim treninzima izgleda sjajno.

Top Komentari

Damiroff
Kada ČE??? Jel fkt novinaru???
3 0
brutal_bandal
Ermin ****ačkić
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi