Bičakčić: Pred nama je dosta posla

Razočaran zbog poraza

Bičakčić: Pred nama je dosta posla

Među našim reprezentativcima, očekivano, nakon utakmice protiv Italije vladalo je veliko razočarenje.

Utakmicu s Italijom i visok poraz od 3:0 u 'mix-zoni' prokomentarisao je i defanzivac Ermin Bičakčić, koji je, između ostalog, kazao kako je pred našim timom dosta posla.

"Na početku utakmice imali smo šansu da damo gol, trebali smo to iskoristiti, ali nismo. Do kraja poluvremena je bilo još takvih šansi, što i nije čest slučaj kada igrate sa reprezentacijom kao što je Italija. Morali smo dati minimum jedan gol. Vidio se kvalitet Italijana i koliko mi još moramo poraditi na svojoj igri", kazao je Bičakčić.

Naredni meč Zmajevi igraju protiv Lihtenštajna u Vaduzu.

"Večerašnja utakmica, kao i ona koju ćemo igrati s Lihtenštajnom, bit će smjerokaz za dalje. To je prilika da vidimo šta moramo promijeniti i bolje uraditi kako bismo se na najbolji način pripremili za taj baraž, koji nam je zadnja šansa da se domognemo Evropskog prvenstva."

Kvalifikacije su odrađene ispod svih očekivanja.

"Da, nije išlo kako smo zamislili. Danas u svakoj utakmici moraš biti maksimalno fokusiran, jer ti niko neće ništa pokloniti. Gubili smo u Finskoj, Armeniji..., protiv ekipa koje su jednostavno bolje kolektivno funkcionisale od nas."

Promo

Top Komentari

Vitez
Talijani su vam se dodavali u sesnaestercu k'o da su na svojoj polovini, niko da izidje iznese loptu nego k'o siparice neke se vucete i cekate da neko drugi iznese ili izbije loptu
4 1
Mica
fobi ncpolje trebavama cvrsta ruka degenek da grisete 100 min i trcite svevam ****m zapalitvas treba.kolko tableta za smirenje i inrakta samo zbogvas kid repka igra.
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti