Bičakčić propušta duel sa Herthom

Bh. fudbaler povrijeđen

Bičakčić propušta duel sa Herthom

Ermin Bičakčić neće biti na raspolaganju Hoffenheimu u današnjoj utakmici protiv Herthe.

Bh. defanzivcu je u utakmici Evropske lige protiv Brage nagnječeno koljeno, što je razlog zbog kojeg trener Hoffenheima Julian Nagelsmann neće moći računati na njega u prvenstvenom okršaju sa Herthom. 

Odsustvo Bičakčića svakako predstavlja veliki problem treneru Hoffenheima, jer naš fudbaler u posljednje vrijeme pruža veoma dobre partije, a ranije je Nagelsmann ostao i bez Sergea Gnabryja i Adama Szalaija. 

Koliko će trajati Bičakčićev oporavak i da li će biti u konkurenciji za veoma važnu kvalifikacijsku utakmicu koju BiH igra protiv Belgije, nije poznato. 

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Inače, Hoffenheim i Hertha se danas sastaju od 13:30 sati. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije