Bičakčić svijetla tačka u debaklu Hoffenheima: Penal prelomio utakmicu

Prekinut niz Hoffenheima

Bičakčić svijetla tačka u debaklu Hoffenheima: Penal prelomio utakmicu

U 31. kolu njemačkog šampionata Hoffenheim našeg Ermina Bičakčića je ubjedljivo poražen.

Hoffenheim je bio u sjajnoj formi, nanizao je nekoliko pobjeda, ali za vikend je uslijedio domaći poraz od Wolfsburga (1:4), koji je spriječio Bičakčića i društvo da se približe mjestu koje vodi u Ligu prvaka.

Na ubjedjiv poraz i debakl ništa nije slutilo, jer je Hoffenheim bio taj koji je prvi poveo. Uz to je već u 15. minuti Andrej Kramarić promašio penal i propustio priliku da postigne gol za 2:0 na otvaranju meča.

Prema mišljenju Bičakčića, to je i prelomilo susret.

"Sve je bilo nekako letargično i uspavano. Dobro smo počeli, trebali smo voditi 2:0, a onda je Kramarić promašio penal. Bilo je to psihološki veoma teško za podnijeti", rekao je Bičakčić, prenose njemački mediji.

Kramarić je putem društvenih mreža poručio navijačima da ih nastave podržavati kako bi ostvarili ono što su zacrtali, a na objavu je reagovao upravo Bičakčić, koji mu je poručio: "Vamos brateee".

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Po običaju, naš fudbalski reprezentativac je i ovu utakmicu počeo od prve minute, a specijalizirani portal sofascore.com mu je od svih Hoffenheimovih defanzivaca na kraju dao najveću ocjenu - 7.2.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi