Bičakčićev saigrač: Očajni smo, ma cijeli tim je...

Nije najbolje podnio poraz

Bičakčićev saigrač: Očajni smo, ma cijeli tim je...

Mađarska nogometna reprezentacija nije najbolje otvorila kvalifikacije za Euro 2020.

U prvoj utakmici Mađari su izgubili u gostima kod Slovačke (2:0) i sada se moraju 'vaditi' protiv Hrvatske, a sinoćnji poraz posebno je teško podnio Adam Szalai koji je cijeli tim nazvao - očajnim.

"Obrana nam je bila očajna, ma, i cijela ekipa je bila", ispalio je vruće glave saigrač našeg Ermina Bičakčića iz Hoffenheima, pa nastavio:

"Na ovom nivou se ne možemo braniti na takav način. Puno smo razgovarali, ali razlika je u taktičkoj zrelosti bila vidljiva, pogotovo kod prvog pogotka. Ne vjerujem da je razlog bio premalo vremena, pa sve reprezentacije imaju jednako vremena za pripremu", istakao je Szalai.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

Mađarima su u Trnavi presudili Rusnak i Duda, a sljedeću utakmicu igraju u nedjelju s početkom u 18:00 sati u Budimpešti.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi