Big Sam u Evertonu plaćeniji nego Zidane u Realu
Allardyce postaje plaćeniji od trenera Real Madrida, Atletico Madrida i Juventusa.

Stigao spasitelj Karamela

Big Sam u Evertonu plaćeniji nego Zidane u Realu

Nekadašnji selektor Gordog Albiona Sam Allardyce je prihvatio preuzeti ekipu Evertona, te će večeras sa tribina Goodisona posmatrati duel Karamela i kluba kojeg je nekada vodio, West Hama.

Popularni Big Sam je pristao na 18-mjesečnu saradnju sa Evertonom, a prema ugovoru koji mu je ponuđen zarađivat će čak 115.000 funti sedmično.

Allardyce će tako za 18 mjeseci na klupi Karamela inkasirati čak devet miliona funti, a koliko su čelnici Evertona "odriješili kesu" govori i činjenica da će Big Sam biti plaćeniji od dvostrukog osvajača Lige prvaka Zinedina Zidanea.

Novi trener Evertona će, po visini primanja, prestići i trenera Atletico Madrida Diega Simeone, PSG-ovog Unaija Emeryja, ali i stratega Stare dame Maxa Allegrija.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije