Rooney: Ovo već počinje da nas frustrira
Foto: EPA

Novi neuspjeh Evertona

Rooney: Ovo već počinje da nas frustrira

Everton ove sezone igra ispod svih očekivanja, a navijači ovog kluba su novi šamar dobili na sinoćnjoj utakmici protiv Atalante na Goodison Parku.

Italijanski predstavnik je slavio sa visokih 5:1, što je još jedan u nizu loših rezultata Evertona, koji je ljetos mnogo uložio u remont ekipe.

Nedavno je došlo do smjene na klupi Evertona. Ronalda Koemana je naslijedio David Unsworth, a iskusni Wayne Rooney poručuje da se situacija u svlačionici popravila, ali da su porazi nešto što počinje da frustrira sve.

"Pružamo loše rezultate i to nas je sve razočaralo, s tim što nas počinje i frustrirati. Ne ide nam dobro, ali ne smijemo se predavati. Otkako je došao Unsworth, neke stvari su se promijenile na bolje, atmosfera u svlačionici je odlična ali rezultata nema", rekao je Rooney, te dodao:

Potražite više informacija na temu Liga Evrope:

"Ostavit ćemo ovu utakmicu po strani i okrenuti se Premier ligi. Krajnje je vrijeme  da krenemo sakupljati bodove i da popravimo svoj plasman na tabeli".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi