8

Komentari (8)

user1678193389
VI SVI U KOMENTARIMA STO VOLITE SRAT! NE PRIČAJTE LOŠE O DRŽAVI VAŠOJ I O DRŽAVI U KOJOJ ŽIVITE MAKAR BILA NAJKORUMPIRANIJA NA SVIJETU
user1678193389
Domovina se voli kakva god da je. NAROD NAŠ JE PROBLEM
Catanzaro
Sa Andorom 0:0 igrali? Pa sta bi nam Njemci ili Španci uradili. Ko je trener ove selekcije neka se objesi za najbližu gredu
E.Car
Ja sve razumijem ali budimo realni, kako ovako mali broj Bosnjacke djece igra kad znamo da nas ima više nego Hrvata i Srba skupa, i po broju klubova i djece koja treniraju smo daleko najbrojniji. I onda da ispostujemo konstitutivne za nagradu najmanje Bošnjaka!!!! KAKO??????
Prazina
Razlika je u kvaliteti i kvantiteti. Bošnjaci imaju najviše klubova, ali Srbi i Hrvati su svemirski brodovi u usporedbi s njima. E to ti je da razumiješ malo bolje kako?
E.Car
Vidim baš su kvalitetni, sa Andorom 0:0!!! Ovo je vas ustaskovlaski lobi eksploatisanja ove drzave za svoju korist!!! I na kraju u A repku dobiješ u startnoj postavi 10 Bošnjaka i 1 Srbina ( nedavno je takav sastav bio). Da ja tebi objasnim morzu!!!!
Salt_boy075
Jel vam drago menadjeri,ja vam kazem da smo postali amaterska nacija,mozda je i to bolje,dzaba se nadamo i sikiramo kad nam djeca nemaju pojma!!
Mowzilla
Tvrd orah!? Pa prije bi rekao da je u nas ekipa truli orah. Po toj logici ce nas lihtenstajn satrati kao zvecku...
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.