10

Komentari (10)

hamdi kurtes
Hahahah igrač sa dvije lijeve noge mu pojačanje.
DDG
Podmladjivanje reprezentacije.
Mislim da bi trebalo pozvati Koljica u reprezentaciju, sta vi kazete.
Hix
Visca odigrao jednu dobru utakmicu onu protiv tkzv izraela sve ostale je bio ispod prosjeka…
Višća s jedne strane , a Stevanovic s druge uz Pjanica, Krunica i Dzeke mozemo doći do pobjede , samo malo samopouzdanja treba igracima , jer imamo i Demirovića i Tabakovica, Hamulica koji ce biti u napadu zamjene za ovu petorku .
Hix
Pucaj mi u nogu
user1677191664
Kakvog mrtvog krunica,,stevanovica neznam kad je zadnji put probio i centrirao pravu loput ,,lik samo trci kao muha bez glave,,ljevo demirovic desno Visca,,ako sa dva napadaca Dzeko Tabakovic ili hamulic,,to je,to,,pusti kurnice pjanice i stevanovice vise,,zadnja dva vezna Tahirovic i Basic nek trece 120 minuta
kameni_grad
Ti moras pod hitno da naucis da pises ,pa tek onda da nesto komentarises ! Cuj Tabakovic i Hamulic da igraju prije Steve! Covjek je medju 3 u Svajcarskoj zadnji 5 godina ! A i kome da centrira ? Ti se razumijes u fudbal ko baba u telefon
Ti moraš da naučiš da čitaš pa tek onda da komentarišeš . Polahko smiri se i moram ti sada lijepo reći šta sam napisao - Stevanovic i Višća da igraju po desnoj i lijevoj strani uz Krunića i Pjanića koji igraju zadnjeg i prednjeg veznog i napadača Dzeko. A Demirovic, Tabakovic i Hamulic mogu ovu petorku pomoći i nekog od njih zamijeniti i ući na teren. Mislio sam samo na napadački dio tima i zato kažem petorka , računajući da će svaki pametan čovjek skontati čim pročita o kojim igračima se radi. Svako ima pravo da razmišlja i piše ono što misli da je najbolje rješenje , a najlakše je kritikovati , jer to rade nane da im prođe vrijeme !!!
Slažem se i tako može i zato sam ovu trojicu upisao da mogu biti njihova zamjena , a što kažeš mogu i od prve minute i igrati... Bitno je samo samopouzdanje podići i mislim da možemo dvije tekme kod kuće pobijediti, jer imamo mi igrače i nije tako sve crno.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.