BiH - Belgija na Koševu: Poznat sastav U21 reprezentacije

Starčević odabrao

BiH - Belgija na Koševu: Poznat sastav U21 reprezentacije

E. Škorić

U21 nogometna reprezentacija BiH na Koševu od 18:15 sati igra meč posljednjeg kruga kvalifikacija za EURO 2021 protiv Belgije.

Nakon dobre predstave protiv Njemačke, sada nam u goste stiže Belgija. Utakmica za nas nema rezultatski značaj, dok za Belgiju itekako ima jer će se na EURO 2021 plasirati prvoplasirane ekipe, te najboljih pet drugoplasiranih.

Belgija je trenutno na dva boda od vodeće Njemačke i u svakom slučaju mora pobijediti na Koševu ako želi da ide na EP.

Stigli su i sastavi, a naš selektor Slobodan Starčević odlučio se krenuti s ovih 11:

Dujmović - Pidro, Mujakić (c), Milojević, Beganović - Đokanović, Marić, Resić, Kovač, Savić - Lukić.

Belgija: Bodart - De Smert, Touba, Faes, Bornauw (c), Mangala, Sambi Lokonga, Bataille - Ndayishimiye, Openda i De Ketelaere.

Top Komentari

Ecosport
Idi se selektore u pič.ku materinu. Šta se braniš koje pič.ke materine. Treba staviti ofanzivce u vezni red, *****m vam sve po spisku!
5 1
Dtox
Jedino dobro je sto u tekstu nema naziva zmajevi
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti