7

Komentari (7)

absolute beginner
Lijepa vijest i cestitke sport.sport.ba portalu sto je u INTERESU DRZAVE BOSNE posredovao u ovom kontaktu pozicija na kojoj igra momak je kod nas deficitarna!Stvara se nova jaka repka na radost DRZAVE BOSNE!Sto se tice PROKLETIH NACISTA koji su se usudili da i pomisle da komentiraju bilo sto sto nema veze sa sportom a dosli su NA SPORTSKI PORTAL zelim reci sljedece.DRZAVA BOSNA JE VAS NACISTE PREZIVJELA!Stoko prokleta!Pretci nasi stari Bosanci su prije vise od 600 godina skontali sta je Demokratija i tada su primili i stitili Jevreje kada ih je sva Evropa tadasnja proganjala!I zato stoko prokleta NACISTICKA koja komentira i aludira bilo sto u VEZI SPORTISTA A STO VEZE NEMA SA SPORTOM I IDEJOM DRZAVE BOSNE mogu vam reci....DJABA SE NAPREZETE I SIRITE SVOJE FRUSTRACIJE....BOSNI PERA ODBITI NEMOZETE....I NIKADA NECETE SVOJ PRIMITIVIZAM NAMETNUTI KAO DOMINANTNO VECINSKO MISLJENJE!Sportisti REPREZENTATIVCI jednostavno vas PREZIRU!Bas kao i vecina Bosanaca!
korisnicko ime
Zasad je najvaznije da pusti bradu i podvrne pele. Sve ostalo ce doci samo od sebe
king11
ima dobar privatni psihijatar, odlično liječi komplekse
Chupy
Samo zdravlja momak, uz sve to i uzivaj.
infinity2612
Bojane, budi bosanac prije svega
criticos
Ne! Pogrešna percepcija. Neka on bude šta hoće i izjašnjava se kako hoće, ali neka poštuje zemlju u kojoj je rođen. Dovoljno je da voli ono tlo na kojem je rođen jer je to njegovo tlo i njegova zemlja, a ona se zove Bosna i Hercegovina, zemlja svih nas.
infinity2612
Volio je i onaj majmun pa je istetovirao granice RS na ruci
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti