17

Komentari (17)

plemic
kakav baraž? poslije veličanstvene pobjrde od sinoć, siguran sam da kroz grupu idemo na euro.
Dtox
Mi i ako kojim slucajem bi prosli skijase rascarupala bi nas ukr
Culer
Kakav baraž. Dvije pobjede protiv Liht. A da ne spominjem koliko smo najjači kad se crtaju predikcije, a recimo Talijani tek odigrali pola kvalifikacija. Hahaha!
konjnakvadrat
Samo su tri stvari u zivotu sigurne :smrt,porez i pukki daje gol bosni hebo nenu svoju
SamoZrinjski
Ja vam iskreno želim sreću i da izborite prvenstvo kroz skupine, nije vam nemoguće dobit sve tri,a da Slovaci ne pobjede lux
Ako ces pravilno to se izjasnis ovako ,, Iskreno Ja nam zelim srecu“ moj Zrinjski. Naravno ako si iz Bosne i Hercegovine sto predpostavljam. Ti si nas i ostajes nas!!
SamoZrinjski
Želim vam sreću, rasprava mi nije potrebna.
Rodjeni1985
Sve ce biti jasno protiv Portugala gdje smo i sta smo… mada se vec zna
topnik1980
Nasa repka je kao politika u ovoj jadnoj drzavi samo se nesto kalkulise i vrijeme kupuje dok se jedni nadaju nekakvom rezultatu drugi se bogate i smiju se lagano
likCedoGroba
Svima je jasno da se mozemo poselamit s eurom
Charliebrown
Svakih 15 dana saznajemo imena mogućih protivnika za baraž.
BosanskaSvedska
criticos
Evooooo gaaaa. Pocelooo. Jedino gdje smo strucni to je ako, ako i ako...kraljevi smo kalkulacija za dodatne sanse, sadaku i provlacenje kroz iglene usi kroz koje se nikad ne provucemo, jer smo debelo u improvizaciji.
user1677191664
Pq sta ti ocekujes od nas,,10 godina imamo prosjecnu ekipu,i prosjecne igrace,,ja neznam sta se bosnje umislile da smo mi neka repka,,koja mora nesto,,,mi smo svoju zlatnu generaciju imali otisli jednom na takmicenje i to je to,,ako jos odemo koji put za 20 godina bice senzacija
user1676743085
Utopljenik se za slamku hvata,pa i nasi novinari
nightcry
i to "prosječni" je diskutabilno !
nightcry
i to "prosječni" je diskutabilno - recimo, gdje može Ćivić biti prosječan evropski igrač, ili Kovačević, Pirić, itd. tanje je to od prosjeka !
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti