7

Komentari (7)

duplakruna1
Najvece pojacanje za bosnu bi bilo da pjanic ne moze ni prici stadionu. on igra fudbal iz 60 godina. znao bih i ja dodati najblizem igracu na svojoj polovini, ali ako treba prema naprijed onda je problem. takva igra samo govori da je momak dao svoje i da je njegovo vrijeme proslo. nazalost!
SamoSiroki
Kad se Pjanić rastrči, uf pun ga teren haha još mu dodaj Bašića i dobitna kombinacija
BHparola
Dobar je pukki igrac ali nije nista drugaciji od drugih igraca, to je samo psihicki sad, a od tacke bi i drugih pogodili, treba se samo boriti, nista drugo, a bosanci su jaki i imaju vise nego mnogo ponosa u sebi, treba dobro igrati protiv finaca i sve dati od sebe
BHparola
Pogotovo u bosni igramo, tu svakom koljena klockaju, treba se igrati jako
pogba69
Pjanić kad je dao zadnji gol kila filea bila 4 marke
Kakav članak bože sačuvaj, Pjanic ne može da hoda a kamol da je AS..
Sanska_Prangija
Jos mi naslov jezik i mozak sbeja
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.