"BiH ima petorku, a iza petorke malo toga"

Bojan Bogdanović zadovoljan žrijebom

"BiH ima petorku, a iza petorke malo toga"

Adnan Beganović

Košarkaška reprezentacija Bosne i Hercegovine na Evropskom prvenstvu u Litvaniji igrat će u grupi C, a protivnici izabranicima Sabita Hadžića biće Hrvatska, Crna Gora, Makedonija, Grčka, te kvalifikant (Mađarska, Portugal, Finska).

Kada se pogledaju druge grupe može se reći da smo solidno prošli, no tako misle i naši protivnici.

Nekadašnji igrač mostarskog Zrinjskog i jedna od najvećih uzdanica Hrvatske, Bojan Bogdanović, smatra da naša reprezentacija ima solidnu petorku, ali i ništa više od toga.

"Čitam da Bosna i Hercegovina traži Amerikanca, možda Langforda ili Andersona. Tu su još Teletović, Đedović, Gordić i Varda. Mislim da BiH ima solidnu petorku, ali iza petorke malo toga", rekao je Bogdanović i dodao:

"Kada sam vidio žrijeb, pomislio sam, šta je ovo. Međutim, onda sam pogledao grupa A i Bi shvatio da smo jako dobro prošli."

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.