3

Komentari (3)

Arrco33
Nek dovedu Mujdzu, ili Bajramović za selektora. Bar se onda zna ko ih trenira, a ne ovako, babov pulen, koji nikad sam ostavku neće dati, jer nemaju oni ni srama ni stida.
Drakula
Napredak remi odigrali! Vidi se napredak zadnji godina ljudi u savezu puna podrska bravo idemo jos jace!!!! Grdne rane da zrinjskog nisu zapali oni iz islanda nikad evropu vidio ne bi nijedan klub
Salt_boy075
Strasno bgm da nemamo ni srece a ni znanja u ovom fudbalu,bgm politika je umjesala prste i igraju djeca koja svim srcem vole Hrvatsku i Srbiju tj boli ij briga,to je po meni glavni faktor,mozemo mi uloziti milioneci infrastrukturu kad tebi djeca igraju samo da bi dobila poziv od komsija i to je tako unazad 30 godina.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.