Mogući sastav Zmajeva: Ofanzivna formacija protiv Kuvajta?

Petev će dati priliku svim igračima

Mogući sastav Zmajeva: Ofanzivna formacija protiv Kuvajta?

H. Zilić

Fudbalsku reprezentaciju Bosne i Hercegovine večeras u Zenici sa početkom u 20:45 očekuje prijateljska utakmica protiv selekcije Kuvajta.

Selektor Petev će u ovoj utakmici dati priliku igračima koji nisu imali priliku za minutažu u duelu protiv Francuske, a najavio je na jučerašnjoj press kofnerenciji da će svi dobiti svoju šansu kako bi opravdali spetembarski poziv u nacionalni tim.

Moguće je da Zmajevi večeras nastupe u formaciji 4-2-3-1 u sastavu: Vasilj, Jovičić, Kovačević, Ćivić, Cipetić, Lončar, Krunić, Gojak, Stevanović, Nalić, Prevljak.

U kombinacijama su još Pirić, Nukić, Hajradinović, pa ćemo vidjeti šta će odlučiti selektor Petev uoči večeršanjeg duela.

Podsjetimo, nakon meča protiv Kuvajta našu selekciju u Zenici 7. septembra očekuje bitna kvalifikaciona utakmica protiv Kazahstana, a trijumf bi značio i veliki korak prema plasmanu u baraž za SP 2022. godine.

Zmajevi skoro dvije godine čekaju na trijumf, pa i večerašnji duel protiv Kuvajta ima značaj sa te strane.

Top Komentari

denimen9
Ispade Petev bolji trener od Ćire Blaževića
1 14
user1585252255
Krunica treba cuvat za Kazahstan..
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi