6

Komentari (6)

2323
Dok god nam igraju menadzerski igraci a znaju svi to o kome se radi..Cuj predsjednik Saveza a ustvari menadzer Danilovicu Sanicaninu Milojevicu i jos mnogima a svi cute nema napretka ovde .
Mackintosh
A ovi drugi su ko fol bolji? Sanicanin je ozbiljan igrac, za razliku od dvije trecine ostalih koji su menadzerska buranija
Mackintosh
BH-nogomet je u rangu Andore. Gibraltar je jaci. Imaju predstavnika u UEFA Conference League
Dtox
Ali atmosfera je sjajna. Tako veli "strucnjak" Musa
Bosandjeros07
Neznam cemu ova vriednanja ,paticemo o plakacemo Za Dzeksonom svi mi ,ispisao je historiju,i uvjek dao maksimum,i kad su nas svi otpisali dicicemo se iz pepela,i pokazati da jos nije sve gotovo,kakvi su takvi su Nasi su ,ja ih postujem i cjenim,idemo veceras samo hrabro
Koba84
****te grom u picku. Nekad se oni branili protiv nas i gle cuda gdje smo sad. Poredimo se sa Andorom eeeee alooooo ****m ti Dzeko zenu pa i ostalima. Tebi prvom posto si kapiten.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.