Jedan dio bh. navijača stigao u Podgoricu pod velikom policijskom pratnjom

Zmajevi će imati dobru podršku

Jedan dio bh. navijača stigao u Podgoricu pod velikom policijskom pratnjom

Edmir Škorić, foto: T. Hebib

Od 20 sati i 45 minuta večeras će u Podgorici snage odmjeriti Crna Gora i BiH u trećem kolu Lige nacija.

Nakon sjajnog početka i četiri osvojena boda u dva meča (Finska i Rumunija), izabranici Ivajla Peteva u dobrom raspoloženju čekaju regionalni derbi.

Kao i u svim prethodnim utakmicama, bh. reprezentativci imat će dobru podršku s tribina, a u Podgoricu su pred stadion upravo doputovali navijači iz naše zemlje. Uglavnom, pripadnici raznih navijačkih grupa u BiH, koji će večeras biti ujedinjeni, a došlo ih je oko 150.

Pod jakom policijskom pratnjom usmjereni su prema tribinama stadiona pod Goricom, a pridružit će im se i BH Fanaticosi, te ostali navijači, pa se očekuje oko 700 do 750 naših na tribinama stadiona u Podgorici.

Top Komentari

haris1000
Ima li sastav negdje, ko je danas na tribine
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi