Navijači BiH stižu u Podgoricu, jake policijske snage u pripravnosti

BiH gostuje Crnoj Gori

Navijači BiH stižu u Podgoricu, jake policijske snage u pripravnosti

Admin Čaušević

Bosna i Hercegovina na stadionu pod Goricom od 20:45 igra gostujući meč protiv protiv Crne Gore u okviru trećeg kola Lige nacija. 

Nekoliko sati pred utakmicu u Podgorici policijske snage su u pripravnosti kako ne bi došlo do nepoželjnih scena.

Mnogi prilazi stadionu su već zatvoreni za automobile što i nije iznenađenje pošto je susret okarakterisan kao meč visokog rizika.

Navijači BiH već pristižu u Podgoricu i sektor namijenjen za gostujuće navijače će biti popunjen.

Osim BHFanaticosa naš nacionalni tim će bodriti i manje grupe članova navijačkih grupa Manijaka, Fukara i drugih klupskih navijačkih skupina.

Prema dostupnim informacijama očekuje se da na tribinam bude prisutno između 500 i 700 pristalica popularnih Zmajeva.

Inače, cijena ulaznica za utakmicu je bila simbolična. Kretala se između 2 i 4 eura pa se očekuje da tribine gradskog stadiona u Podgorici budu poprilično ispunjene.

Potražite više informacija na temu UEFA Liga nacija:

Podsjećanja radi, ovaj duel će biti prvi takmičarskog karaktera između Crne Gore i Bosne i Hercegovine. Nakon dva odigrana kola Zmajevi imaju četiri, a Sokolovi tri boda.

I UEFA je pridodala posebnu pažnju ovom susretu pa je tako za okršaj pod Goricom delegiran jedan od najboljih svjetskih sudija, Daniele Orsato.

Top Komentari

Mowzilla
Mec visokog rizika jer znaju da ce utakmici prisustvovati vise chetnika nego obicnih crnogoraca. Nasim navijacima zelim siguran boravak i povratak kuci, igracima jos vecu borbenost, sigurnost i hrabrost, a savezu dug zivot i vjecnu bolest uz poruku SAVEZ NAPOLjE !!!
12 0
zeničkidokosti
Idemo Zmajevi, do pobjede :)
9 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi