43

Komentari (43)

1601834469
Ove fanatikose treba odstraniti sa stadiona gdje god igra reprezentacija... to je gruga klosara koji samo nanose stetu reprezentaciji...
Brazuka
AcMilan_rosoneriBosna
Koja glupost lično sam išao na utakmice i skori upadali u sukobe u Zenici ljudi igra reprezentacija dogovorite tuču ako vam je do toga manite se reprezentacije da sramotimo
Sejo1979
Stoko *******a kad moram tako reci pa kakav smo to narod nama je malo jos 5 ratova 5 puta da nas kolju ubijaju pale nas nebi pameti naucilo boze ti sacuvaj i zakloni
Zulfikar
Manijaci zaboravili kada su Robijaši polagali živote po Igmanu za deblokadu Sarajeva…
Fixa
Kakve to veze ima
mido1921
Da vas nije bilo pala bi i Srebrenica.
Petev gdje ti je Duljevic, vidis da ti fali Duljevic protiv Crne Gore, sramota Duljevic donio pobjedu zajedno sa prevljakom protiv Rumunije, a sada Duljevica nema ni na klupi za rezerve, pa ovaj Petev kao da je dosao po nalogu necijem da rasturi BH reprezentaciju. Zelim zaista da znamo zasto Duljevic nije ni na klupi za rezerve. To bi trebalo da bude i pitanje novinara nakon zavrsene utakmice protiv Crne Gore.
PapaK
Duljevic i Stevanovic fale, brzina sa krila. Stavio mrtvog Gojaka da igra. Nadam se Prevljaku i Stevanovicu.
1601834469
Glup si utakmice se igraju svaki drugi dan mora covjek mjenjati
@1601834469 - Glup si ti jer izgleda ne pratis sportska zbivanja, Duljevic je igrao samo protiv Rumunije dok ranije utakmice nije ni igrao, tako da ga i nije morao ni menjati, to jest Duljevic nije igrao svaki drugi dan, ali istina je prava saznao sam kasnije, Duljevic je povrijedjen te zato nije bio na listi igraca za ovu utakmicu protiv Crne Gore. Hajde glupsane od**** i nemoj davati nelogicne i bezvezne komentare, dakle sad se vidi ko je glup.
PapaK
Gojak pola metra ofsajd, jbem mu pleme i ko njega postavi da igra.
shzloshzlo
Papčino-koji si ti debilu? Ustani, operi svoja pogana usta pa u njih uzmi Amera Gojaka! Očito ti smeta Amerova fatiha pred utakmicu ili ruka na srcu kid intoniranja himne, jer drugig raloga ne vudim jer Gojak uvijek izgara za sveti dres BiH?!
PapaK
@shzloshzlo Cekaj, kakva Fatiha pred utakmicu? Neko umro ili sta? Lik prouci dovu koja mu se ocito ne primi. Najgori na terenu veceras. Imam pravo na svoje misljenje. A ti meni o ruci na grbu ne pricaj jer me ne poznajes.
celikze
A krunic ti igrac Susic ti igrac de zacepi.Igramo bez Desne strane.
PapaK
@celik_ze Izmjena Kolasinac - Civic nas je kostala pobjede.
PapaK
Igra li panj DJeko?
FahroKonjHodzic
nemere potrcat zderalo hamburgera guzica mu nije iziscilila
CAGE55
Tacno si papak
PapaK
@CAGE55 Slagao sam nesto? Pogledaj Crnogorce, kretanje, driblinge, a pogledaj Gojaka i Dzeku ... Bogu za plakati. Vrati se Avdija, halal ti bilo.
user1646132339
crnoicrveno
Igra ti mati meni na qrtzu
PapaK
@crnoicrveno Bravo bHalija, drugacije ne znas. Samo vrijedjanje.
CAGE55
Ma brate ne moze on sam,ovi nasi ne znaju dodati loptu na 2 metra,a ne da njemu dobro ubace ili dodaju..
PapaK
@CAGE55 Fali Stevanovic, brzina, pokretnost. Krunic da probije. Pa nisu Crnogorci Argentina u p.m., ne kontam kako ne znaju.
CAGE55
Ne kontam ni ja,al u zadnje vrijeme nasa repka je katastrofa i 100% je do igraca,a ne do trenera..Gledam ih u klubovima izgaraju,a za repku se setaju po terenu,a nekakve izjave stalno daju,kao biti ce bolje,prestat cemo ovo radit,prestat ono,a sve isto iz utakmice u utakmicu..
plemic
navijači, najveće zlo bih nogometa.
FahroKonjHodzic
podrska manijacima udrite robijase
FRLegioen
Fahro baš si konj
shzloshzlo
On koristi fejk ime i prezime, mrtvog čovjeka. Debil nad debilima, podmuklo kopile koje je ovdje da zavadja Bošnjake
FahroKonjHodzic
@shzloshzlo mateo susic kuratz mi pusic a i ti snjime klonirana ubleho
Medo-Brundo
Sta se desava - sa teskim naglaskom ?
Mahatma.Barbie
Gazi gHovna zenicka...
Zenički Čelik 1945
Gazi male plave strumfove
HerrOttoFlick1921
Bjež', bjež robijaš...
Zulfikar
Mora da si mlad zanemarenog odgoja barem po pitanju povijesti ili si retard koji nema pojma koliko je tih koje nazivas tako polozilo zivote po Igmanu za deblokadu Sarajeva..
shzloshzlo
kakav je tvoj cilj kmetu, pošto nijedan Bošnjak nikad nebi napisao to što ti stalno pišeš.. Odmah vidiš da je kmet u pitanju
FRLegioen
Majmune!Zenica,Kakanj i Krajisnici su ti 1993 na Igmanu ucestvovali u odbrani Igmana i stavljanja Sarajeva u potpuni obruč!Ali ti se tad nisi ni rodio i laprdas po Zenici!
Noname992
Tas14
Ne treba nam to, svi gledamo i navijamo za BiH
*p!p!t@*
Nisu zar Krajišnici opet...
nedoni46
Robijasi i manijaci izgleda
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.