U-21 reprezentacija će igrati sa Njemačkom i Belgijom

BiH nije imala sreće: Mladi Zmajevi saznali rivale u kvalifikacijama za EP

13

Komentari (13)

Svabo
Zar možeš imat' više sreće nego li dobit priliku da se dokazuješ protiv 2 reprezentacije koje imaju najkvalitetniji omladinski rad u evropi zadnjih 10 godina?
niko nikovic
kad god trece mjesto na kraju kvalifikacijskog ciklusa proglasimo uspjehom, bit ćemo ovako kaznjeni.
Kai Kaii
Sve su grupe podjednake ali Mi imamamo problem od 95 do danas da uzimamo lose trenere a ne nase bivse najbolje nogometase da nam uce mlade igrace
Ziky
da su hrvati na primjer u ovoj grupi oni bi rekli idemo na prvo mjesto nikoga se ne bojimo nije bahato nego vjera u sebe a bošnjo kuka a nije ni počelo
Ziky
samo vi minusajte zato hrvati sa takvim pristupom igraju finale SP dok se bošnje ne mogu ni plasirati
Ziky
najveći uspjeh bošnje na SP je poraz Hrvatske u finalu hahahahaha
Ziky
ne može vazda na guzove i sreću
Samkodk
Seres ko foka glupsone u preteskoj smo grupi uvjek je tako nazalost..
Ziky
poznata bosanska kuknjava predaj se i prije početka
nightcry
nije grupa "preteška" nego smo mi "prelagani" - i prestani vriješati sagovornike, zar te niko ništa nije naučio dok si odrastao !?
Samkodk
pricas gluposti njemacka ibelgija du velesile u fudbalu idiote glupi gledaj ti zvezde granda to je sa tebe a fudbal nije..
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.