9

Komentari (9)

enko
Ma ljudi moji igraci su zbunjeni,jer u kratkom roku tri selektora i svaki po tri cetiri pomocnika nekad i sluzbene osobe se upetljaju daju savjete,treniraju ih, daju svoje ideje.cuj umor pa nismo proslu igrali sa engleskom.jedino sto se slazem sa savom je da su mu servirali u sarajevu ekipu.menadzeri i pojedini clanovi izvrsnog odbora napravili spisak igraca.neko rece bunker i dobro rece .zrinjskom je trebala boba da izvuku bod a mogli dati i gol.savez napolje.
Nek_komsiji_crkne_krava
Realno, Portugal je drugi level u odnosu na nas. Ako je po tradiciji trebalo bi sad i ovog selektora otjerati. Niti imamo strategiju niti dugoročni plan šta i kako dalje. Ništa novo i neočekivano.
Koba84
Kada se prestane igrati svaka lopta na Dzeku bice to super. Hvala Dzeko za sve ali vrijeme je klupe
Hashim_Kuchuk_Hoki
Nisi ti Savo ništa kriv!
realista1982
Mislim da smo u utakmicu ušli pre otvoreno zadnja linija je igrala na off side zamke što nas je koštalo... Trebali smo parkirati bus pred kaznenim i igrati na kontre (gurnuti Dedića naprijed i koristiti njegovu brzinu)da smo igrali tako Portugalci bi se počeli nervirati i nebi dobili krila...Mada ruku na srce penal nije bio!!!
Barba_Duje
Volio bih vidjeti da poziv dobije Andrej Djokanovic. To je ta deficitarna pozicija u tim, razgradjivac igre i mislim da se veceras najbolje vidjelo koliko energetske rezerve igraju ulogu na ovom nivou i koliko god narod sad pricao nisu htjeli i te stvari, naprotiv ubjedjen sam da su htjeli al NISU MOGLI. Nisu se oporavili od prosle utakmice i to nas je kostalo. Zato je Portugal izgledao dominantno, a mi sa napadackim ambicijama smijesno. Dokaz tome je uzasno sporo kretanje linija, kod mijenjanja strana Portugalaca. Cak je i selektor Portugala bio u kadru, kad im je upravo davao instrukcije da sto vise mjenjaju stranu, sto se kasnije i moglo primjetiti. Ovom selektoru definitivno treba dati vremena i ubjedjen sam da ce biti promjena, kako u igrackom kadru tako i u sistemima igre. Opet kazem mali Djokanovic veoma zanimljiv igrac na toj poziciji gdje smo deficitarni.
Korisnik47
Ima samo nije pozvan,Haris Hajradinovic
Rodjeni1985
Pa to je tvoj posao i super si glumio veceras!
FahrudinKonjHodzic
nemaju bosanske njive u fudbalu perspektive
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.