11

Komentari (11)

Mowzilla
Navali narode...
SrednjaBosna
Da hoce ovako i derbi
BlueBoys
Cekamo Alena Seranica da se javi i onda ce se znati sve. :)
Taceoni
Brazuka
Mozda vico opet zabrani i mtel bijedni.
krems_krems12
Kad savez treba da uzme pare od navijaca za karte i sl. onda sve moze pa i navijaci. Cijena karte ce biti najmanje 30KM.
Hakkinen
Neka bude 50 ili 100km ja ću prvi otići. Kakav savez kada je u pitanju podrška našim momcima?! Naprijed Bosno i Hercegovino
krems_krems12
I ja momcima zelim svu srecu svijeta ali je zalosno da uhl**** zive na racun navijaca i radi svojih interesa donose neke odluke.
Hakkinen
Vjeruj prijatelju da u ovom slučaju na te qarine i ne gledam. Gledam sa te strane da pobijedimo i da našim igračima treba podrška zato ovako i mislim/ pišem. Lp
Ivica_Osim8
Hakkinen
Hvala Ivek. Jbg od srca i iz duše prema našoj jedinoj . Pozz
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.