Ministarstvo zdravlja FBiH dalo zeleno svjetlo, UEFA sutra donosi odluku?

BiH protiv Sjeverne Irske pred navijačima

Ministarstvo zdravlja FBiH dalo zeleno svjetlo, UEFA sutra donosi odluku?

A. Beganović

Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine baraž susret protiv Sjeverne Irske mogla bi igrati pred određenim brojem gledalaca.

Naime, susret između Bosne i Hercegovine i Sjeverne Irske igrat će se u Sarajevu na Grbavici 8. oktobra, a iz Ministarstva zdravlja Federacije BiH dali su pozitivno mišljenje po pitanju prisustva publike na stadionu.

Neslužbeno, 15 posto kapaciteta stadiona bi moglo biti ispunjeno, no bez obzira na pozitivno mišljenje Ministarstva zdravstva Federacije BiH, još se ne može sa sigurnošću reći da će Zmajevi u jako bitnom susretu imati podršku.

Naime, UEFA još uvijek nije donijela zvaničnu odluku vezanu za odigravanje utakmica baraža pred publikom, no sutra bi to moglo biti riješeno s obzirom da bi se po tom pitanju očitovati i Evropska fudbalska federacija.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

Ukoliko UEFA da zeleno svjetlo, pod posebnim epidemiološkim mjerama određeni broj ljubitelja fudbala ,mogao bi prisustvovati susretu baraža.

Top Komentari

krems_krems12
Kad savez treba da uzme pare od navijaca za karte i sl. onda sve moze pa i navijaci. Cijena karte ce biti najmanje 30KM.
9 1
Brazuka
Mozda vico opet zabrani i mtel bijedni.
5 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi