BiH u drugom meču bolja od Rumunije

Odlučio pogodak Nuhanovića

BiH u drugom meču bolja od Rumunije

S. Mlaćo

 U-19 reprezentativci Bosne i Hercegovine pobijedili su juče u prijateljskom meču u Etno selu Stanišići vršnjake iz Rumunije rezultatom 1:0.

Jedini gol na meču postigao je Dino Nuhanović u 35. minuti.

Podsjetimo, u prvom meču naši momci doživjeli su pravu blamažu. Bilo je čak 5:1 za Rumune i otvorilo je to mnogo pitanje o budućnosti bh. nogometa, ali i samom radu stručnog štaba na čelu sa selektor Barbarićem.

Selektor Ivica Barbarić je u ovom susretu na teren izveo sljedeći sastav:

Luka Damjanović, Tarik Kapetanović, Tarik Muharemović, Mustafa Šukilović (60. Muharem Trako), Petar Sučić, Anes Krdžalić (88. Muhamed Buljubašić), Dino Okanović (46. Luka Božičković), Matej Šakota (90. Haris Zahirović), Amar Musić, Viktor Grbić (46. Vukašin Daničić), Dino Nuhanović (60. Franko Sabljić).

Top Komentari

MaDaj
Ma nema nas bez dijaspore sine, dovoljno ti je pogledati našu ligu i shvatiti kakva je naša “budućnost” … samo možemo živjeti u nadi da ova dolazeća generacija još uvijek gaji ljubav prema domovini i da će se dobro razvijati u mladim reprezentacijama švedske, Norveške Itd… :/ žalosno ali **** ga istinito,
6 0
Plavivozdobarskroz
Smijesna ekipa smijesan sastav
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi