BiH u Japanu igra protiv Slovenije?
FOTO: EPA

Čeka se konačna potvrda

BiH u Japanu igra protiv Slovenije?

Fudbalska reprezentacija BiH vjerovatno će početkom juna naredne godine igrati na Kirin kupu u Japanu. 

Čelnici N/FSBiH u narednim danima trebali bi i zvanično potpisati ugovor sa organizatorima prestižnog turnira, a pored naše reprezentacije poznato je da će učestvovati još Japan kao i dvije selekcije sa kojima se vode pregovori. 

Kako saznaje portal SportSport.ba, jedna od tih selekcija je i Slovenija kojoj je također ponuđen zahtjev za učešće na Kirin kupu, ali još uvijek se čeka konačan odgovor iz krovne kuće slovenačkog nogometa. 

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

Od ranije je poznato da će BiH 29. marta 2016. godine odigrati prijateljsku utakmicu sa Švicarskom, a stručni štab u dogovoru sa čelnicima NS/FBiH također razmatra i ponudu koja je pristigla od strane Luksemburga.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti