Da ste u 85. minuti uplatili dvicu na Ukrajinu zaradili biste pravo bogatstvo
Kada smo svi gledali na telefonu koji je rezultat na meču Izrael - Island i bili zadovoljni protivnikom u finalu, uslijedile su tri crne minute.

Kvota je bila fenomenalna

Da ste u 85. minuti uplatili dvicu na Ukrajinu zaradili biste pravo bogatstvo

Eldar Ganibegović

Ako je bilo onih koji su u 85. minuti uživu uplatili dvicu na Ukrajinu protiv Bosne i Hercegovine i stavili iole veći ulog, zaradili su pravo bogatstvo.

Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine je prije dva dana doživjela još jedan tragičan poraz. Radilo se o polufinalu baraža za EURO.

Igrali smo u Zenici protiv Ukrajine, vodili 1:0 sve do 85. minute, nakon čega u tri minute iz dvije kontre primamo dva gola i gubimo četvrti baraž za EURO u nizu, a peti u historiji (igrali smo baraž za SP 2010. i izgubili od Portugala).

Naša selekcija odigrala je sjajnu taktičku utakmicu, imali smo u prvom poluvremenu veliku priliku za vodstvo kada su Džeko i Kolašinac zasmetali jedan drugom.

Poveli smo u 56. minuti autogolom Matviienka nakon ubačaja Dedića, a onda je Demirović propustio veliku šansu da nas odvede na 2:0 neposredno prije pogotka Ukrajinaca.

Prinudne izmjene, odnosno ulazak Ćivića na lijevu stranu, su nas koštale. Ukrajinci su iz dvije kontre napravili dvije jedine šanse na utakmci, postigli dva gola i plasirali se u finale baraža.

Oglasi

Prije utakmice je po kladionicama Ukrajina bila blagi favorit, ali kada su kvote uživo bile u pitanju, mogli ste zaraditi pravo bogatstvo ako ste vjerovali Ukrajincima pet minuta prije kraja.

Naime, kvota na pobjedu Ukrajinu, odnosno na dvicu, u 85. minuti neposredno prije pogotka Yaremchuka za 1:1 bila je čak 51. 

Dakle, na uplatu od 100 eura mogli ste zaraditi pravo malo bogatstvo. A da ne pričamo o većim iznosima uplata.

Vjerujemo da postoje i oni koji su iskoristili ovo, no ni dva dana nakon poraza tuga ne prestaje i pitanje je kada ćemo našu selekciju ponovo gledati na velikom takmičenju.

Jasno, nadamo se da će to biti za dvije godine na Svjetskom prvenstvu u Kanadi, SAD i Meksiku, ali iz ovog ugla je, objektivno, to jako teško očekivati. 

Top Komentari

USABIH
Ovi novinari se tacno ismijavaju drzavi BiH... Nakon bolnog poraza, mladi igraci su plakali a vi ovako nesto postavite ? Zalaono.... vas samo zanima kocka, sex, zene, Vico koji vam placa da nepisete protiv NJEGA I SAVEZA... sramota
2 2
King_Kenny
...2,40 koeficijent bio na Ukrajinu,poklon cisti...na zalost,Kevin Durant mi je usrao tiket...
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi