26

Komentari (26)

Kindor
Poslao tahirovica na tribine to govori koliki je strucnjak a joooj
Kindor
Ovaj savo noje dobar s glavom poceti bez pjanica koce sacuvati loptu koce dati paas ima dase pogube drama
hamdi kurtes
Ima da nas lagano is*****đaju.
BoSniaN_BuLL
Dobra prilika, pogotovo kod kuce, njima ce se koljena duplo vise i duze klecati nego kod nas, zbog nasih navijaca, ova prilika se fino moze iskoristiti, samo vjerovati treba i sve dati od sebe!
BoSniaN_BuLL
Jedina greska je krunic, premalo Radio, tako i za repku kao i za Klub, in ce cak u fenerbaceu izgubiti mjesto, Mali vorbei i reakcija mu je skroz slaba! Tahirovic bi trebao igrati na toj poziciji ili pjanic, na toj poziciji treba neko sto se bas bori, ja bi na toj poziciji cak pustio tahirovic i huseinbasic da igraju, kakav cimirot i krunic! Tu treba neko sto se bori, a krunic samo stoji! Ostalo je bas jako izmisljeno, jaka formacija nema sta!
BoSniaN_BuLL
Ja sam sanjao da cemo dobiti na penale al ce dzeko promasiti hahahahaha
Drakula
COME ON UKRAINA!!
Chupy
Drakula.... Zasto jedes vnago kad za marku pojedes 3 kifle?!?!
Qwertz1
Sutra da opet pocne rat nasi novinari bi objavili gdje su nam skladista oruzja i ostale bitne pozicije. Jel moguce da se utrkujete ko ce prvi objaviti sastav ?
King_Kenny
...laganih 0:4 za Ukrajinu...
Sipuga
Hajd kenny me kenjaj nismo dzabe tu Gdje jesmo.nikade se nezna kako lopta moze da se okrene
Sipuga
King_Kenny
...ja sam inace los prognozer,ali ovo je nemoguce fuliti,0:4,zapamtite sta sam vam rekao...
user1647539682
I tebe i ukrajinu idi tamo ratuj brani ih serem vas oboje
user1647539682
I tebe i ukrajinu idi tamo ratuj brani ih serem vas oboje
rekordmeister
do kad ovaj cimirot, nikad nije odigro dobro
makelele
Formacija kao u Leverkuzena, samo sa igračima druge i trenerom treće klase.
user1706559607
To je to napokon dedic i Gazibegovic po ljevoj i desnoj starni,,nek krunici i kloc Cimirot istrce 60 minuta barem kao nikad u zivotu ima zamjena,,Hajradinovic u Top formi on ce svakako se vracati i nazad i napred da podvali koju loptu,,napred zna se ovaj dvojac
Baron22
Sve vam ide u prilog lijep dan , domaći teren , euforija ali na kraju kita ....
Sipuga
Kao sto je tvojoj mami isto bilo sve lijepo islo dok nije tebe rodila Kad ono idiot
Baron22
Hahahaha kad smo ti karali mamu nisu tipkao hihihi
BogatiDijasporac
Kakav je osjecaj nemati svoju drzavu/reprezentaciju? Odnosno, zivjeti u drzavi koju ne volis a ne biti u stanju imati ono sto bi htio? Jbt, cak je i Albancima na Kosovu uspjelo.
Sipuga
Smijes si Nisam ti vrijedjao mater idiotu vec tebe.eto vidis. Razlike nemozes da podneses da si glup i idiot i onda odmah na mamu krenes hahah.mene tvoja mama rodila isto samo sto je na vrijeme skontala da cu se ja bolje snaci od tebe pa me ostavila.a tebe idiota i dalje treba da odgaja pa jos sisas mamine da bi dobio kalcijuma doboljno
Sipuga
Jest ih lijepo slusati kako mrze a ne mogu nista.to ti je kao ono mami ih je bi rodila da je znala kakvi su ali nije znala
Aleksandar1976
user1676648256
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.