11

Komentari (11)

Baco
Rat Savezu!!!al definitivno
Ajax11
Zaboravio je napisati da se Savo izgubio u izmjenama. Da nas je to koštalo - ubaciti dva igrač koji nemaju ukupno 60 min provedene na terenu ove sezone .
HamzaVojvoda
Gosn Savo je njih pobedio ali talasike od igraca koje ima su sve syebali najvise demirovic i eldar qarinas
BosanskaSvedska
Ti si strucan samo da komentiras traktoriste a jos nisi to utadio pa slobodno komentiraj jucerasnji mec traktora sa jednim manjem traktorom haman citavu utakmicu!
K79
Savo je nadmudrio Rebrova a onda je uveo civica i tako nadmudrio sam sebe !
Ibrahimbeg
Komplet FS mora napustiti rrprezentaciju, ta dajdžina politika tvrdoglavost evo dokle nas je dovela.Do izmjena smo odlično igrali, nije Pjanić nekadsšnji, Čivić nula,izmjene su jedina Miloševićeva greška. falio nam je jedan pravi majstor u veznoj liniji. Zašto nije igrao makar poluvrijeme Hasejnbašić. Samo s ovim treba Savez istjerati napolje čobani sj to.Ševčenko glavni u Savezu Ukrajine a naš Vico nije ni za šta.To je ta tvrdoglavost da što više reprprezentaciju uništi i BiH fudbal uopšte.Imamo mi tako finih, poštenih velikana BiH fudbala neka bilo ko uzme Savez ne treba gledati je li Hrvat, Bošnjak, Srbin ljudi od autoritet .Evo kako u svemu ufpjeva vodikovo i Vicino trojstvo. Zato odlazite što prije to bolje neće te nikada ništa osvojiti.
BosanskaSvedska
A da izbace traktoriste sa prvenstva i dadnu nama sansu umjesto njih!
HamzaVojvoda
mozes samo sanjat yebli ti traktoristi sve tvoje zensko i to u po ramazana stoko
user1571956549
Mamaru ti natakarim vojvodo smrdljivi
HamzaVojvoda
@user1571956549 zaceraj svojoj mamari i nanari u nozdrvu ebo ti pas zenin pakas
Ende
SAVEZ NAPOLJE !!! Je li to ovaj vicoplacenicki portal pokusava jos jedan uzasan ciklus da amnestira i skrene paznju sa odgovornih ???!!! Rat savezu !!!
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.