Bihorac u kombinaciji za Borac, Dario danas na pregledima

Velež se sprema za Borac

Bihorac u kombinaciji za Borac, Dario danas na pregledima

S. Mlaćo

FK Velež će u nedjelju pred svojim navijačima ugostiti banjalučki Borac.

Rođeni su u dva kola otvaranja drugog dijela sezone osvojili četiri boda, a Borac samo jedan bod.

Očekuje se kvalitetan i otvoren meč, u kojem neće nedostajati uzbuđenja.

Dobra vijest za Velež svakako je da će pravi nastupati imati i Faruk Bihorac koji je ove zime stigao u klub, a sada je riješio potrebnu papirologiju.

Za Borac je upitan nastupa Argentinca Daria Ferrreyra koji se povrijedio u prošlom kolu na Tušnju, dok od ranije nema Seida Behrama.

"Dario danas ima kontrolni pregled, pa ćemo znati da li će biti spreman za Borac. Behram će odsustvovati 5-6 sedmica. Žao mi je zbog njega, povreda se desila na treningu pred Zvijezdu 09, ali nadam se da će se što prije vratiti. Već radi po posebnom programu", kazao je Dudić za SportSport.ba.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Navijače Veleža sigurno može radovati povratak u tim Nusmira Fajića koji je zbog tri žuta kartona propustio duel sa Tuzlom City.

Meč u Mostaru igra se u nedjelju sa početkom u 14:30 sati.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

BlueBoys
Velez ovom pobjedom moze do borbe i za Evropu. Sretno.
10 1
starmac
Idemo ROĐENI!Hoćemo pobjedu i samo jako 90 min.Zadajmo im završni nogdaun.Svi na ARENU ROĐENI.M.U.S.V.D.G
8 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi